Antioxidant and antimicrobial activity of linseed lignans and phenolic acids.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemii (Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
European Food Research and Technology (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1438-2377
EISSN
1438-2385
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
9
Strony od-do
1633-1644
Numer tomu
243
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 10
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Inne
System-identifier
0000092031
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych