Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
5b890a44d5de9875083650bd
Podgląd artykułu
Zaloguj
Antioxidative effect of phenolic acids octyl esters on rapeseed oil stability.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemii (Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT - Food Science and Technology (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
193-198
Numer tomu
96
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
10.1016/j.lwt.2018.05.033
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Aleksandra Szydłowska-Czerniak
Dobrochna Rabiej
Pozostali autorzy
+ 2
Inne
System-identifier
0000097200
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Inne