Bioactive properties of Sambucus nigra L. as a functional ingredient for food and pharmaceutical industry
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Journal of Functional Foods (45pkt w roku publikacji)
ISSN
1756-4646
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
377-390
Numer tomu
40
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
elderberry
chemical composition
nutritional value
bioactive compounds
antibacterial and antiviral properties
medicinal use
pl
czarny bez
skład chemiczny
wartość odżywcza
związki biologicznie aktywne
właściwości bakteriobójcze
zastosowanie
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000023792
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych