Pieczywo bezglutenowe wyzwania technologiczne
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Przemysł Spożywczy (12pkt w roku publikacji)
ISSN
0033-250X
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
4
Strony od-do
32-35
Numer tomu
72
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Słowa kluczowe
en
gluten-free bread
HHP technology
extrusion
ultrasound mixing
pl
pieczywo bezglutenowe
technologia HHP
ekstruzja
miesienie ultradżwiękowe
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000023228
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych