Comparison of elemental composition of mushroom Hypsizygus marmoreus originating from commercial production and experimental cultivation
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Drewna (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
SCIENTIA HORTICULTURAE (35pkt w roku publikacji)
ISSN
0304-4238
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
30-35
Numer tomu
236
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
food composition
food analysis
edible mushroom
trace elements
<I>Hypsizygus marmoreus</I>
toxic metals
macroelements
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000022325
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych