Evaluation of nutritive value and quality of maize (Zea mays L.) silage depending on cutting height and ensiling additive
PBN-AR
Instytucja
Wydział Rolnictwa i Bioinżynierii (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Fragmenta Agronomica (12pkt w roku publikacji)
ISSN
0860-4088
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
1
Strony od-do
94-105
Numer tomu
35
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Słowa kluczowe
en
aerobic stability
chemical composition
cutting height
ensiling additive
maize silage
pl
stabilność tlenowa
skład chemiczny
wysokość cięcia
dodatki kiszonkarskie
kiszonka z kukurydzy
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000022989
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych