Edible insects as source of proteins
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Książka
Tytuł książki
Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon, Jean-Michel; Ramawat, K. G.
Data publikacji
2018
ISBN
Wydawca
Springer International Publishing AG
Publikacja
Główny język publikacji
EN
Tytuł rozdziału
Edible insects as source of proteins
Rok publikacji
2018
Strony (od-do)
1-53
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
3.90
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Cechy publikacji
scholarly-textbook
Inne
System-identifier
4000043337
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych