Characterization of active compounds of different garlic (Allium sativum L.) cultivars
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES (15pkt w roku publikacji)
ISSN
1230-0322
EISSN
2083-6007
Wydawca
DE GRUYTER OPEN
DOI
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
1
Strony od-do
73-81
Numer tomu
68
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 6
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042598
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych