Addition of acid whey improves organic dry-fermented sausage without nitrite production and its nutritional value
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (25pkt w roku publikacji)
ISSN
0950-5423
EISSN
1365-2621
Wydawca
WILEY-BLACKWELL
DOI
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
1
Strony od-do
246-253
Numer tomu
53
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000043364
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych