Assessing the Influence of Roasting Process Parameters on Mepiquat and Chlormequat Formation in Dark Barley Malts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food and Bioprocess Technology (50pkt w roku publikacji)
ISSN
1935-5130
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
1177-1187
Numer tomu
11, 6
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 1
Cechy publikacji
Artykuł naukowy
Inne
System-identifier
11462018000916
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych