Antioxidant properties of ferrous flavanol mixtures
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Food Chemistry (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0308-8146
EISSN
1873-7072
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
567-576
Numer tomu
268
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
en
AAPH
ABTS
catechin
epicatechin
epigallocatechin
picatechin gallate
epigallocatechin gallate
hemolysis
hypochlorite
Inne
System-identifier
0000046058
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych