Antimicrobial Effect of Sage (Salvia officinalis L.) and Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) Essential Oils on Microbiota of Chicken Breast
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Proceedings of the Latvian Academy of Sciences. Section B. Natural, Exact, and Applied Sciences
ISSN
1407-009X
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
6
Strony od-do
461-467
Numer tomu
71
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 4
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
en
chicken breast
sage and rosemary essential oils
ethylenediaminetetraacetic acid
vacuum-packaging
bacteria
Inne
System-identifier
0000045967
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych