Hyaluronidase, acetylcholinesterase inhibiting potential, antioxidant activity, and LC-ESI-MS/MS analysis of polyphenolics of rose (Rosa rugosa Thunb.) teas and tinctures
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
International Journal of Food Properties (25pkt w roku publikacji)
ISSN
1094-2912
EISSN
1532-2386
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
suppl. 1
Strony od-do
p. S16-S25
Numer tomu
20
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 5
Słowa kluczowe
en
ABTS
Acetylcholinesterase inhibitor
FRAP
Hyaluronidase inhibitor
Japanese rose
Phenolics
Inne
System-identifier
0000042623
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych