Charakterystyka warunków enzymatycznej syntezy estrów kwasów tłuszczowych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Innowacyjność w nauce o żywności i żywieniu : XLI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN Kraków, 2-3 lipca 2013 r. : materiały konferencji naukowej
Data publikacji
2013
ISBN
978-83-937001-0-3
Wydawca
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Charakterystyka warunków enzymatycznej syntezy estrów kwasów tłuszczowych
Rok publikacji
2013
Strony (od-do)
188-189
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.10
Hasło encyklopedyczne
Inne
System-identifier
0000039080