The use of lupin flour as nutritional additive to organic wheat sourdough bread
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering (12pkt w roku publikacji)
ISSN
1642-686X
EISSN
Wydawca
Sieć Badawcza Łukasiewicz - Przemysłowy Instytut Maszyn Rolniczych
DOI
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
3
Strony od-do
56-61
Numer tomu
63
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Oryginał autora
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
2018-09-11
Inne
System-identifier
PX-5c0f8eddd5debb03d8022054