Analiza barwy suszonej cebuli
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY. FERMENTATION, FRUITS AND VEGETABLE INDUSTRY (5pkt w roku publikacji)
ISSN
0137-2645
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
8-11
Numer tomu
12
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 1
Cechy publikacji
Artykuł naukowy
Inne
System-identifier
114620180001039
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych