Analysis of bone osteometry, mineralization, mechanical and histomorphometrical properties of tibiotarsus in broiler chickens demonstrates a influence of dietary chickpea seeds (Cicer arietinum L.) inclusion as a primary protein source
PBN-AR
Instytucja
Wydział Chemii (Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
PLoS One (40pkt w roku publikacji)
ISSN
EISSN
1932-6203
Wydawca
PUBLIC LIBRARY SCIENCE
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
12
Strony od-do
1-20 e0208921
Numer tomu
13
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 14
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Przed publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
PX-5c787aa5d5de595fd1a4fff2
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych