Badania wpływu aktywności wody miodów na proces ich odwadniania
PBN-AR
Instytucja
Zamiejscowy Wydział Leśny w Hajnówce (Politechnika Białostocka)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
pol
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego (6pkt w roku publikacji)
ISSN
0867-793X
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
2
Strony od-do
49-53
Numer tomu
28
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 2)
Pozostali autorzy
+ 1
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
000044674