Jakość fizykochemiczna, sensoryczna i mikrobiologiczna serków glazurowanych
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Żywność dla przyszłości. XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN. Materiały konferencji naukowej : Wrocław, 4-5 lipca 2017 r. / oprac. red. i korekta Elżbieta Winiarska-Grabosz, Magdalena Kozińska
Data publikacji
2017
ISBN
978-83-7717-265-0
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Jakość fizykochemiczna, sensoryczna i mikrobiologiczna serków glazurowanych
Rok publikacji
2017
Strony (od-do)
104-104
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.05
Hasło encyklopedyczne
Inne
System-identifier
0000034986