Zastosowanie koncentratu kazeiny micelarnej w produkcji sera topionego
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauki o Żywności (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Książka
Tytuł książki
Żywność Dla Przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN / red. Anna Pęksa
Data publikacji
2017
ISBN
978-83-7717-264-3
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Publikacja
Główny język publikacji
pl
Tytuł rozdziału
Zastosowanie koncentratu kazeiny micelarnej w produkcji sera topionego
Rok publikacji
2017
Strony (od-do)
247-254
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.5
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Inne
System-identifier
0000034898