Carcass characteristics and meat quality of bulls and steers slaughtered at two different ages
PBN-AR
Instytucja
Wydział Bioinżynierii Zwierząt (Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Italian Journal of Animal Science (25pkt w roku publikacji)
ISSN
1594-4077
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
2
Strony od-do
279-288
Numer tomu
17
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 2
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Po publikacji
Ilość miesięcy od publikacji
1
Inne
System-identifier
0000040051
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych