Antioxidant and antibacterial activity of roseroot (Rhodiola rosea L.) dry extracts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Technologii Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
MOLECULES (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1420-3049
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
7
Strony od-do
1-14
Numer tomu
23
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorzy
(liczba autorów: 10)
Pozostali autorzy
+ 8
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
81444
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych