Assessment of effectiveness of synthetic diacylglycerols as emulsifiers in dispersion systems containing interesterified Turkey fat
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (30pkt w roku publikacji)
ISSN
1438-2377
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
9
Strony od-do
1665-1674
Numer tomu
244
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 4
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Inne
System-identifier
84052
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych