Effect of extrusion-cooking parameters on energetic efficiency of corn straw during methane fermentation
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Książka
Tytuł książki
Bringing together economics and engineering : proceedings of the 3rd International Conference on Energy and Environment (ICEE 2017) : University of Porto, June 29-30, 2017
Data publikacji
2017
ISBN
978-972-95396-9-5
Wydawca
School of Economics and Management of the University of Porto
Publikacja
Główny język publikacji
EN
Tytuł rozdziału
Effect of extrusion-cooking parameters on energetic efficiency of corn straw during methane fermentation
Rok publikacji
2017
Strony (od-do)
307-312
Numer rozdziału
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.50
Hasło encyklopedyczne
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 4
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
tak
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
Nazwa konferencji
3<sup>rd</sup> International Conference on Energy and Environment
Początek konferencji
2017-06-29
Koniec konferencji
2017-06-30
Lokalizacja konferencji
Porto
Kraj konferencji
Portugalia
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
4000042732