A comprehensive review of chemistry, sources and bioavailability of omega-3 fatty acids.
PBN-AR
Instytucja
Wydział Farmaceutyczny z Oddziałem Medycyny Laboratoryjnej (Uniwersytet Medyczny w Białymstoku)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Nutrients (35pkt w roku publikacji)
ISSN
2072-6643
EISSN
2072-6643
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
e1662
Numer tomu
10
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 3)
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Słowa kluczowe
EN
Animals
Biological availability
Diet
Fatty acids, omega-3 - blood
Fatty acids, omega-3 - chemistry
Fatty acids, omega-3 - pharmacokinetics
Humans
Phospholipids - blood
Phospholipids - chemistry
Triglycerides - blood
Triglycerides - chemistry
Open access
Tryb otwartego dostępu
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Inne
System-identifier
0000061731
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych