Composition of high molecular weight glutenin subunits in Polish common wheat cultivars ( Triticum aestivum L.)
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologii (Uniwersytet Szczeciński)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Journal of Food Quality (20pkt w roku publikacji)
ISSN
0146-9428
EISSN
1745-4557
Wydawca
WILEY-HINDAWI
DOI
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
2018, brak
Strony od-do
3
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0,5
Autorzy
(liczba autorów: 1)
Słowa kluczowe
EN
Triticum aestivum L
STS-PCR
HMW-GS
common wheat
SDS-PAGE
PL
Triticum aestivum L
HMW-GS
STS-PCR
odmiany pszenicy
SDS-PAGE
Cechy publikacji
original-article
peer-reviewed
Inne
System-identifier
59771
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych