Carbon monoxide concentration and exposure time effects on the depth of CO penetration and surface color of raw and cooked beef longissimus lumborum steaks
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
MEAT SCIENCE
ISSN
0309-1740
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
Strony od-do
182-188
Numer tomu
121
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
65185
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych