Ocena konsumencka i żywieniowa innowacyjnych produktów : przewodnik metodyczny
PBN-AR
Instytucja
Wydział Żywienia Człowieka (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Rok publikacji
2016
Główny język publikacji
PL
Książka z rozdziałami
Przekład językowy
Ocena KEN
Edycja naukowa
Strony
150
Numer tomu
Seria wydawnicza
Numer w serii wydawniczej
Numer wydania
Wydawca
Wydawnictwo SGGW, Instytut Historii Nauki im. Ludwika i Aleksandra Birkenmajerów PAN
Miejsce wydania
Warszawa
ISBN
978-83-7583-686-8
ISMN
ISSN
Mapa
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorstwo oznaczone
Redaktorzy
(liczba redaktorów: 2)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Witryna wydawcy
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
64252