Antioxydant properties, profile of polyphenolic compounds and tocopherol content in various walnut (Juglans regia L.) varietes
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
European Food Research and Technology
ISSN
1438-2377
EISSN
1438-2385
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
3
Strony od-do
p. 607-616
Numer tomu
245
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Słowa kluczowe
en
Walnuts
antioxidant properties
polyphenols
Tocopherols
Inne
System-identifier
0000047534
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych