Protein-Phenolic Interactions as a Factor Affecting the Physicochemical Properties of White Bean Proteins
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
Molecules
ISSN
1420-3049
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
3
Strony od-do
Art. no. 408 (24 s.)
Numer tomu
24
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 4)
Pozostali autorzy
+ 3
Słowa kluczowe
en
phenolic compounds
food proteins
interactions
protein-phenolic complexes
physicochemical properties
white bean
albumins
globulins
Inne
System-identifier
0000048816
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych