Nutritional and pro-health quality of lentil and adzuki bean sprouts enriched with probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae var. boulardii
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT - Food Science and Technology (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
p. 220-226
Numer tomu
100
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 7)
Pozostali autorzy
+ 6
Słowa kluczowe
en
legumes
cold storage
Bioaccessibility in vitro
antioxidants
nutrients digestibility
Inne
System-identifier
0000047481
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych