Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
5d43da19d5dee9b2c76484ea
Podgląd artykułu
Zaloguj
Nutritional and pro-health quality of lentil and adzuki bean sprouts enriched with probiotic yeast Saccharomyces cerevisiae var. boulardii
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
LWT - Food Science and Technology (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
p. 220-226
Numer tomu
100
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
10.1016/j.lwt.2018.10.081
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 7)
Ireneusz Kapusta
Pozostali autorzy
+ 6
Słowa kluczowe
en
legumes
cold storage
Bioaccessibility in vitro
antioxidants
nutrients digestibility
Inne
System-identifier
0000047481
Crossref
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Słowa kluczowe
Inne