Effects of probiotic L. plantarum 299v on consumer quality, accumulation of phenolics, antioxidant capacity and biochemical changes in legume sprouts
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biologiczno-Rolniczy (Uniwersytet Rzeszowski)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
International Journal of Food Science and Technology
ISSN
0950-5423
EISSN
1365-2621
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
7
Strony od-do
p. 2437-2446
Numer tomu
54
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 7)
Pozostali autorzy
+ 6
Słowa kluczowe
en
antioxidant activity
consumer quality
<I>Lactobacillus plantarum</I>
legumes
nutrients
phenolic compounds
polyphenol oxidase
Inne
System-identifier
0000048817
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych