Comparative evaluation of the quality and fatty acid profile of meat from brown hares and domestic rabbits offered the same diet
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
MEAT SCIENCE (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0309-1740
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCI LTD
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
Strony od-do
292-299
Numer tomu
145
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 5)
Pozostali autorzy
+ 4
Słowa kluczowe
angielski
European hare
Rabbit
Meat quality
Fatty acids
Inne
System-identifier
PX-5bf3e97cd5de6e63f5363a91
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych