Corrigendum to “Oxidative Stability of the Meat of Broilers Fed Diets Supplemented with Various Levels of Blackcurrant Extract (Ribes nigrum L.) during Different Time Period”
PBN-AR
Instytucja
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
e-Journal of Chemistry
ISSN
2090-9063
EISSN
Wydawca
Hindawi Publishing Corporation
DOI
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
Strony od-do
1-2
Numer tomu
2019
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0.3
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 3
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Streszczenia
Język
angielski
Treść
In the article titled Oxidative Stability of the Meat of Broilers Fed Diets Supplemented with Various Levels of Blackcurrant Extract (Ribes nigrum L.) during Different Time Period, there were errors in the first and second columns of Table 4, which should be corrected as follows.
Inne
System-identifier
UPWr7ac3a167f43c4f71b4a5b90139880fd7
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych