Ascorbic acid- and sodium ascorbate-loaded oxidized potato starch films: Comparative evaluation of physicochemical and antioxidant properties
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
CARBOHYDRATE POLYMERS (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0144-8617
EISSN
1879-1344
Wydawca
Elsevier Applied Science Publishers
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
brak
Strony od-do
317-326
Numer tomu
181
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 5
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042736
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych