Impact of stabilizers on the freezing process, and physicochemical and organoleptic properties of coconut milk-based ice cream
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (40pkt w roku publikacji)
ISSN
0023-6438
EISSN
1096-1127
Wydawca
ELSEVIER
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
brak
Strony od-do
516-522
Numer tomu
92
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 4
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000043570
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych