Strona główna
Wyszukaj
Moduł analityczny
Kraj
Autor
Instytucja
Czasopismo
Helpdesk
Pomoc
API
5d4aaa81d5ded052e8eba7ba
Podgląd artykułu
Zaloguj
A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure
PBN-AR
Instytucja
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
angielski
Czasopismo
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0023-6438
EISSN
Wydawca
ELSEVIER SCIENCE BV
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
Strony od-do
152-157
Numer tomu
110
Link do pełnego tekstu
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643819303780
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 15)
Krystian Marcin Marszałek
Patricia Vieira
Carlos A. Pinto
Jose A. Lopes-da-Silva
Fabienne Remize
Francisco J. Barba
Ivonne Delgadillo
Jorge A. Saraiva
Pozostali autorzy
+ 7
Inne
System-identifier
PX-5d4a9cc6d5ded052e8eba182
Skocz do
Podstawowe informacje
Autorzy
Inne