Zmiany zawartości witaminy C w owocach czterech odmian papryki – chłodzonych, mrożonych i liofilizowanych w zależności od okresu przechowywania
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
PL
Czasopismo
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość
ISSN
1425-6959
EISSN
2451-0777
Wydawca
POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGOW ŻYWNOŚCI
DOI
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
1
Strony od-do
56-66
Numer tomu
26
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
Pozostali autorzy
+ 1
Autorzy przekładu
(liczba autorów przekładu: 0)
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Inna
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000045654
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych