Lactic acid fermentation of edible mushrooms: tradition, technology, current state of research: A review
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety
ISSN
1541-4337
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
3
Strony od-do
655-669
Numer tomu
18
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Inne
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Cechy publikacji
review-article
Inne
System-identifier
2000045440
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych