Analysis of the intake of sodium with cereal products by the population of Poland
PBN-AR
Instytucja
Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
ISSN
1944-0049
EISSN
1944-0057
Wydawca
Taylor & Francis
DOI
URL
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
6
Strony od-do
884-892
Numer tomu
36
Link do pełnego tekstu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Autorzy
(liczba autorów: 6)
Pozostali autorzy
+ 5
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000045437
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych