Effects of carbon monoxide treatment before vacuum packaging on the physical parameters and consumer evaluations of raw beef
PBN-AR
Instytucja
Wydział Żywienia Człowieka (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
ISSN
0101-2061
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2016
Numer zeszytu
3
Strony od-do
485-492
Numer tomu
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
0
Autorzy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Licencja otwartego dostępu
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Data udostępnienia w sposób otwarty
Inne
System-identifier
66343
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych