Effect of PVA and PDE on selected structural characteristics of extrusion-cooked starch foams
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
Polimeros-Ciencia e Tecnologia (20pkt w roku publikacji)
ISSN
0104-1428
EISSN
1678-5169
Wydawca
Associação Brasileira de Polímeros.
DOI
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
1
Strony od-do
76-83
Numer tomu
28
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000042584
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych