Application of extrusion-cooking technique for foamed starch-based materials
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
BIO Web of Conferences
ISSN
2273-1709
EISSN
2117-4458
Wydawca
EDP sciences
DOI
URL
Rok publikacji
2018
Numer zeszytu
brak
Strony od-do
01004
Numer tomu
10
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Konferencja
Indeksowana w Scopus
nie
Indeksowana w Web of Science Core Collection
tak
Liczba cytowań z Web of Science Core Collection
Nazwa konferencji (skrócona)
Nazwa konferencji
Contemporary Research Trends in Agricultural Engineering
Początek konferencji
2017-09-25
Koniec konferencji
2018-03-27
Lokalizacja konferencji
Kraków
Kraj konferencji
Polska
Lista innych baz czasopism i abstraktów w których była indeksowana
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000043603
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych