Effect of starch type and screw speed on mechanical properties of extrusion-cooked starch-based foams
PBN-AR
Instytucja
Wydział Inżynierii Produkcji (Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
EN
Czasopismo
International Agrophysics
ISSN
0236-8722
EISSN
2300-8725
Wydawca
Bohdan Dobrzański Institute of Agrophysics Polish Academy of Sciences
DOI
Rok publikacji
2019
Numer zeszytu
2
Strony od-do
233-240
Numer tomu
33
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa-Niekomercyjne-Bez utworów zależnych
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
2000045521
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych