Fatty Acids of CLA-Enriched Egg Yolks Can Induce Transcriptional Activation of Peroxisome Proliferator-Activated Receptors in MCF-7 Breast Cancer Cells
PBN-AR
Instytucja
Wydział Lekarski (Uniwersytet Jagielloński w Krakowie)
Informacje podstawowe
Główny język publikacji
en
Czasopismo
PPAR Research (25pkt w roku publikacji)
ISSN
1687-4757
EISSN
Wydawca
DOI
URL
Rok publikacji
2017
Numer zeszytu
art. no. 2865283
Strony od-do
1-12
Numer tomu
2017
Identyfikator DOI
Liczba arkuszy
Open access
Tryb otwartego dostępu
Otwarte czasopismo
Wersja tekstu w otwartym dostępie
Wersja opublikowana
Licencja otwartego dostępu
Creative Commons — Uznanie autorstwa
Czas opublikowania w otwartym dostępie
Razem z publikacją
Data udostępnienia w sposób otwarty
Cechy publikacji
original-article
Inne
System-identifier
0000082233
CrossrefMetadata from Crossref logo
Cytowania
Liczba prac cytujących tę pracę
Brak danych
Referencje
Liczba prac cytowanych przez tę pracę
Brak danych