×

Serwis używa ciasteczek ("cookies") i podobnych technologii m.in. do utrzymania sesji i w celach statystycznych. • Ustawienia przeglądarki dotyczące obsługi ciasteczek można swobodnie zmieniać. • Całkowite zablokowanie zapisu ciasteczek na dysku komputera uniemożliwi logowanie się do serwisu. • Więcej informacji: Polityka cookies OPI PIB


  • Tytuł artykułu:
    Przedsiębiorczość na obszarach wiejskich Dolnego Śląska w warunkach konkurencji na rynku
  • Tytuły w innych językach:
    Entrepreneurship in the Country Areas of Lower Silesia in the Condition of Market Competition
  • Opublikowany w czasopiśmie:
  • Rocznik 2009,  tom 2,  numer 1
  • 83-92
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • polski
  • article-5ff5d3da-4071-48e7-b3cb-2cd22ef3c5b0
  • 7562
  • 11.10.2015 14:55:16
  • Irena Kropsz [1]
  • [1] Wrocław University of Environmental and Life Sciences
  • Brak afiliacji
Nie znaleziono publikacji cytujących ten artykuł
  1. Chrobocińska K., Majewski D., Kreowanie konkurencyjności w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego (studia przypadków), Roczniki Naukowe SERiA, t. 10, z. 3, Warszawa–Poznań–Lublin 2008, s. 73–76.
  2. Dane GUS i WUS we Wrocławiu, Wrocław 2004; 2006.
  3. Kopeć B., Metodyka badań ekonomicznych w gospodarstwach rolnych, skrypt AR Wrocław, Wrocław 1983, s. 166–199.
  4. Mantura W., Identyfikacja czynników sukcesu i konkurencyjności przedsiębiorstwa, [w:] Problemy wdrażania strategii rozwoju województwa wielkopolskiego, pod red. E. Skawińskiej, Poznań 2002, s. 87.
  5. Porter E. M., Compelitive strategy, Techniques for Analyzing Industries and Competi¬tors, The Free Press, A Division ot Macmillan Publishing Co, Inc, New York 1986.
  6. Stankiewicz M. J., Konkurencyjność przedsiębiorstwa. Budowanie konkurencyjności przedsiębiorstwa w warunkach globalizacji, „Dom Organizatora TNOiK”, Toruń 2005, s. 36–217.
  7. Studia nad rozwojem Dolnego Śląska, Urząd Marszałkowski Województwa Dolnośląskiego, Nr 5, Wrocław 2001, s. 21–22.
Artykuł nie posiada rozwiązanych cytowań