×

Serwis używa ciasteczek ("cookies") i podobnych technologii m.in. do utrzymania sesji i w celach statystycznych. • Ustawienia przeglądarki dotyczące obsługi ciasteczek można swobodnie zmieniać. • Całkowite zablokowanie zapisu ciasteczek na dysku komputera uniemożliwi logowanie się do serwisu. • Więcej informacji: Polityka cookies OPI PIB


  • Tytuł artykułu:
    Certyfikacja wyrobów w obszarze zharmonizowanym – znak CE
  • Tytuły w innych językach:
    Certification of goods in the harmonised area – CE mark
  • Opublikowany w czasopiśmie:
  • Rocznik 2007,  numer 1(10)
  • 41-50
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • polski
  • article-7ddb30d6-07bb-4ad7-b3c1-3c297aaee5e6
  • bwmeta1.element.desklight-812f3c9c-83c9-4af0-86eb-16e0127a4694
  • 15.09.2015 11:33:03
  • Andrzej Gajewski [1]
  • [1] Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Wydział Towaroznawstwa
  • Brak afiliacji
Nie znaleziono publikacji cytujących ten artykuł
  1. Gajewski A. 2007. Wstęp do zarządzania jakością. Tarnów: Małopolska Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Tarnowie. ISBN 978-83-89879-07-3.
  2. Lisiecka K. 2002. Kreowanie jakości: uwarunkowania, strategie, techniki. Katowice: Wyd. Uczelniane AE. ISBN 83-7246-103-1.
  3. Norma PN ISO 9001:2001 (Systemy zarządzania jakością – Wymagania).
  4. Norma PN ISO 9004:2001 (Systemy zarządzania jakością – Wytyczne doskonalenia funkcjonowania).
  5. Urbaniak M. 2004. Zarządzanie jakością: teoria i praktyka. Warszawa: Difin. ISBN 83-7251-469-0.
Artykuł nie posiada rozwiązanych cytowań