×

Serwis używa ciasteczek ("cookies") i podobnych technologii m.in. do utrzymania sesji i w celach statystycznych. • Ustawienia przeglądarki dotyczące obsługi ciasteczek można swobodnie zmieniać. • Całkowite zablokowanie zapisu ciasteczek na dysku komputera uniemożliwi logowanie się do serwisu. • Więcej informacji: Polityka cookies OPI PIB

  • 2013
  • 03[29]
  • Numer
  • 11.10.2015 20:37:03
  • Artykuły: 18
Strony od–do Tytuł artykułu Liczba poz. cytowanych
Preferencje i zachowania zakupowe studentów na rynku piwa
K. Jader
10
Wybrane problemy funkcjonowania grup producentów owoców z regionu grójeckiego i rawskiego
W. Sobczak, L. Jablonska, A. Dziedzic
13
Rynek pasz przemysłowych w Polsce w latach 2005-2011
A. Piwowar
15
The significance of the authorities' activity for the absorption of the EU funds and its influence on a l ...
A. Standar, J. Sredzinska, M. Zagrodnik
25
The workforce and its productivity in the food economy of the EU countries
A. Mrowczynska-Kaminska
22
The role of a quality management system for a competitive advantage of enterprises
J. Szwacka-Mokrzycka, A. Miara
12
Przyczyny zróżnicowań struktury i dynamiki rolniczych płatności bezpośrednich w powiatach Wielkopolski
P. Lykowski, A. Matuszczak
7
The activity of Poznan County farmers in the field of agricultural construction after the accession to th ...
I. Lipinska, M. Lipinski
20
Relacje między czynnikami produkcji a efektywność wytwarzania w rolnictwie Unii Europejskiej
A. Baer-Nawrocka, N. Markiewicz
21
Zmiany w produkcji warzywniczej w Polsce w latach 1997-2012
B. Ciesielska, J. Wawrzyniak
6
Directions of development of small and medium enterprises in Poland
J. Szwacka-Mokrzycka
14
The principles of the organization and operation of social cooperatives for rural development in the ligh ...
A. Suchon
30
Ubezpieczenia rolne a zmiany wspólnej polityki rolnej
C. Klimkowski
15
Badania nad strukturą ekonomiczno-organizacyjną gospodarstw rolnych z regionu Podkarpacia
P. Stanek, W. Teder, W. Chabuz, Z. Litwinczuk
19
Wysokość dopłat z programów rolno-środowiskowych a wyniki ekonomiczne gospodarstw ekologicznych w Polsce
T. Nowogrodzka, S. Szarek, M. Podstawka
11
Importance of capital intensity in horticulture
O. Stefko, B. Ciesielska
19
Ślad węglowy w zrównoważonym łańcuchu żywnościowym i jego znaczenie dla konsumenta żywności
P. Konieczny, E. Mroczek, M. Kucharska
37
Factors conditioning the development of safe food production in Poland
O. Stefko, I. Lipinska, D. Piasecka-Kwiatkowska
9