×

Serwis używa ciasteczek ("cookies") i podobnych technologii m.in. do utrzymania sesji i w celach statystycznych. • Ustawienia przeglądarki dotyczące obsługi ciasteczek można swobodnie zmieniać. • Całkowite zablokowanie zapisu ciasteczek na dysku komputera uniemożliwi logowanie się do serwisu. • Więcej informacji: Polityka cookies OPI PIB

Wskaż cytowaną publikację

Artykuł:

Józef Frąś, Ilona Olsztyńska, Sebastian Scholz, Tomasz Frąś, Systemy certyfikacji łańcuchów dostaw w aspekcie regulacji prawnych i standardów ekologicznych. Problemy Nauk Stosowanych 2016; 4, 175-188

Cytowanie:

19. Rozporządzenie (WE) nr 178/2002 z dnia 28.01.2002 roku ustanawiające ogólne zasady i wymagania prawa żywnościowego, powołujące Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żyw-ności oraz ustanawiające procedury w zakresie bezpieczeństwa żywności (Dz. UE L 31, z 1.02.2002 z późniejszymi zmianami).

Id artykułu:
Wyszukaj publikację: