×

Serwis używa ciasteczek ("cookies") i podobnych technologii m.in. do utrzymania sesji i w celach statystycznych. • Ustawienia przeglądarki dotyczące obsługi ciasteczek można swobodnie zmieniać. • Całkowite zablokowanie zapisu ciasteczek na dysku komputera uniemożliwi logowanie się do serwisu. • Więcej informacji: Polityka cookies OPI PIB

Wskaż cytowaną publikację

Artykuł:

Józef Frąś, Ilona Olsztyńska, Sebastian Scholz, Tomasz Frąś, Systemy certyfikacji łańcuchów dostaw w aspekcie regulacji prawnych i standardów ekologicznych. Problemy Nauk Stosowanych 2016; 4, 175-188

Cytowanie:

23. Wiśniewska M.: GlobalGAP – standard jakości i bezpieczeństwa dla producentów żywności. Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny, 2010, 54, 9, 3-4.

Id artykułu:
Wyszukaj publikację: